Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня

Вихованці Пулинської мистецької школи – переможці фольклорного фестивалю

Під час зимових свят не байдикували вихованці Пулинської мистецької школи. Юні музиканти, танцівники та вокалісти долучалися до різноманітних творчих конкурсів. Днями стало відомо про нові перемоги талановитих дітей у престижному фольклорно-етнографічному фестивалі. Про конкурс та хто зміг підкорити вимогливе журі, нашій журналістці розповіла очільниця мистецького закладу Яна Сомплавська:

– Стати учасниками фольклорно-етнографічного фестивалю «Від Різдва до Водохреща» наших учнів запросив Київський університет імені Бориса Грінченка. Діти радо відгукнулися на таку пропозицію і стали активними учасниками конкурсу, який проходив у двох категоріях: «Професіонали» та «Аматори». Вихованці Пулинської мистецької школи брали участь у категорії «Професіонали». Разом з викладачами діти підготували колядку, щедрівку та фольклорно-етнографічний номер.

Директорка закладу Яна Сомплавська також зазначила, що відразу кілька відділів Пулинської мистецької школи – хореографічний, фортепіанний, вокальний та духових інструментів – посіли призові місця. Отож, дипломи від організаторів отримали:

Юрій Мосійчук та Андрій Корнійчук – 1 місце (викладач Іван Іщенко) за виконану композицію на сопілці.

Піаніст Єгор Тільненко – 2 місце (викладачка Оксана Адамович).

Хореографічний колектив «Сузір’я» – 3 місце (керівниця Олена Оріховська).

Вокалістки Божена Бернацька та Софія Лонська – 3 місця (викладачка Яна Сомплавська).

Учениця 1 класу, юна піаністка Дарина Топчинська отримала Диплом за участь (викладачка Світлана Северин).

«Радіємо успіхам разом з нашими учнями, – мовить Яна Сомплавська, – усім переможцям педагогічний колектив бажає ніколи не зупинятися на досягнутому, вчитися, дізнаватися щось нове, розвиватися. А ще – натхнення, творчості і позитиву кожен день!»

You cannot copy content of this page