Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 22 жовтня
icon clock14.06.2024
icon eye219
ЛЮДИ НОВИНИ

Великий патріот із села Івановичі: Вячеслав Пишнюк має колекцію вишиванок і донатить власну кров

У Міжнародний день донора очільник Івановицького краєзнавчого музею Вячеслав Пишнюк розповів про свою потребу постійно здавати кров і закликає краян долучатися до донорських акцій.

– Донорство – це про готовність поділитися своїм заради порятунку інших. Це той посильний внесок, який я роблю для моєї країни, для наших людей, які потребують переливання, – каже Вячеслав Пишнюк, який теж здавав кров у вишиванці. – Після здачі крові почуваюся значно краще та бадьоріше. Тому рекомендую краянам долучатися до нових донорських акцій.

Вячеслав Пишнюк також зізнався, що має колекцію вишиванок.

– У мене вдома є як мінімум сім різних вишиванок, – мовить пан Вячеслав. – Моя дружина Олена теж є прихильницею вишиванок і залюбки створює власний дизайн українського одягу. Що стосується донорства, то хочу звернутися до земляків і сказати їм, що кров потрібна завжди, особливо в умовах воєнного стану. У медичній практиці є дуже багато ситуацій, зокрема непередбачуваних, де потрібне переливання крові і жоден із нас не застрахований від імовірності стати цим пацієнтом. Вважаю, що найкраще що ми можемо зробити – це здати кров у тилу, аби більше бійців Сил оборони повернулися з фронту живими. Слава Україні! Слава Героям, які нас захищають!

You cannot copy content of this page