Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock21.09.2022
icon eye802
ЛЮДИ НОВИНИ

«Вусатий нянь» та його команда: у селі Зелена Поляна дитячий садок очолює 35-річний Сергій Бондарчук

Наближається професійне свято працівників дошкільної освіти, яке відзначається 25 вересня. Серед усіх дитсадків, які функціонують на території Пулинщини, Зеленополянський ЗДО «Стежинка» вирізняється тим, що його очолює «Вусатий нянь». І хоч Сергій Бондарчук не має вус та й досвід роботи керівником складає лише один рік, проте він зарекомендував себе здібним організатором та файним господарем. Саме із ним та його колективом познайомився наш журналіст.

Зеленополянський освітній заклад за час свого існування зазнав багато змін: від повного руйнування приміщення у 90-ті роки, відновлення роботи у складі Зеленополянського НВК, перехід у приміщення школи, і тепер це заклад дошкільної освіти, в якому є всі можливості для надання якісних освітніх послуг.

Із шостого жовтня 2021 року дитсадок «Стежинка» очолює місцевий житель Сергій Бондарчук. Він має 9 років педагогічного стажу. Починав свій трудовий шлях у Сколобові вчителем трудового навчання і креслення. Затим викладав історію та правознавство у Пулино-Гутській школі та за сумісництвом учителював у селі Зелена Поляна.

У 2013 році був заступником навчально-виховної роботи роботи у Зеленополянському НВК. Потім на деякий час лишив педагогічну сферу діяльності.

Чим займався майбутній «вусатий нянь» перед поверненням на освітню ниву? Що спонукало очолити дитсадок? Про роботу колективу дошкільного закладу в умовах воєнного часу – читайте та дізнавайтеся більше у газеті «Вісті» 23 вересня.

You cannot copy content of this page