Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Неділя, 5 травня

Вручили орден матері Героя: у Пулинах відбулися урочистості на честь Захисників

2 жовтня у Пулинах відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України.

Урочистості розпочалися біля Меморіалу пам’яті. Рідні загиблих Героїв, очільник громади, представники Пулинської селищної ради, військові та усі небайдужі жителі встелили пам’ятний знак на честь воїнів-захисників квітами.

У Центрі культури і дозвілля Пулинської селищної ради відбувся святковий концерт, який відкрили наймолодші учасники. Гучними оплесками глядачі підтримали дебютний виступ юної Стефанії Осіпчук з піснею «Намалюю». Вихованці колективу «Грація» (художня керівниця Христина Черниш) виконали ніжний танець про головну мрію наших дітей – мирну Україну!

Присутні у залі вшанували хвилиною мовчання загиблих Воїнів. Пам’ятати про усіх, кого забрала жорстока війна, а також шанувати і допомагати захисникам, котрі нині виборюють свободу, закликав очільник громади Олександр Гаврилюк.

Відповідальну та хвилюючу місію виконав начальник 6 відділу Житомирського РТЦК та СП полковник Варивода. Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджений Віктор Бусько. Очільник військової установи вручив нагороду матері Любові Миколаївні та дітям загиблого Героя.

Душевні пісні про воїнів та про біль матерів, які чекають синів з війни, виконав аматорський колектив Центру культури і дозвілля. Композицію «Край, мій рідний край» подарував глядачам Михайло Виговський. Про козацьку славу та звитягу і любов до України співали учасники народного чоловічого ансамблю «Промінь».

Зі сцени неодноразово звучали слова подяки захисникам та захисницям України: «Уособлення мужності і героїзму – то риси, притаманні нашим захисникам. А ще – безмежна любов до України. І віра у її майбутнє», – наголосила ведуча заходу Лариса Громська.

Концерт завершився символічною піснею «Нам є, що захищати!», яку натхненно виконав колектив «Промінь».

You cannot copy content of this page