icon clock07.06.2024
icon eye935
ЛЮДИ НОВИНИ

Воїн отримав серйозне поранення біля Бахмута і помер: в Андріївці прощатимуться із 47-річним Героєм

Скорботні вісті увірвалися у Курненську громаду. 3 червня у шпиталі помер Анатолій Талько від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання на передовій поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області. Про це журналісту медіацентру «Вісті» розповіли у шостому відділі Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Похоронять Героя у суботу, 8 червня, у с. Андріївка Курненської громади.

– Родина Анатолія Талька мешкає у Житомирі. Перед війною захисник деякий час мешкав у нашому селі, тут має будинок. Захисник кілька місяців тому на передовій отримав серйозне поранення ноги. Постійно лікувався і, на жаль, помер у лікарні, – розповідає очільниця Андріївського старостату Зінаїда Павлюк. – Воїн має цивільну дружину та двоє дітей – дочку Ольгу і старшого сина Миколу, який теж воює на передовій. Висловлюю щирі співчуття родині Героя і закликаю мешканців громади завтра зібратися близько 10 години ранку та живим коридором зустріти воїна. Панахида і церемонія прощання відбудеться близько 12 год.

У шостому відділі Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки зазначають, що Анатолій Талько за час військової служби зарекомендував себе безстрашним і відповідальним воїном. Був завжди ввічливим та чуйним до побратимів, у боях проявив мужність, стійкість та рішучість.

Вічна слава Герою!

You cannot copy content of this page