Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Неділя, 28 квітня

Волонтери Пулинського громадського центру провели акцію добра

Кінець 2023 року у Пулинській громаді запам’ятався благодійною ініціативою Пулинського Громадського Центру. У грудні відбулася акція «Christmas is for sharing» («Різдво для того, щоб поділитися»). Юні волонтери Пулинського громадського центру закликали земляків принести подарунки для діток та підлітків з сімей у складних життєвих обставинах. Спільними зусиллями вдалося скласти 86 подарунків. Скільки людей відгукнулися на акцію добра, читайте далі.

Кожна дитина має право відчути магію Різдва та вірити у диво. Щоб дітки з багатодітних родин та сімей у складних життєвих обставинах не залишилися без подарунків, усі охочі мали змогу долучитися до благодійної ініціативи Пулинського Громадського Центру та взяти участь у різдвяній акції.

– Цьогоріч акцію «Christmas is for sharing» підтримали значно більше людей, ніж минулого разу, зокрема, і завдяки інформаційній підтримці медіацентру “Вісті”,– розповідає нашій журналістці менеджерка соціальної сфери Пулинського Громадського Центру Яна Лозінська. – Окрім сімей студентів Школи Лідерства відгукнулися дев’ять пулинців, четверо житомирян та двоє земляків з-за кордону. Разом з нашими волонтерами ми доставили 86 подарунків у села Пулинської громади. Завдяки людям, які долучилися до акції, у дітей було справжнє свято, на яке вони так заслуговують!

Учасники Школи Лідерства сформували індивідуальні подарунки з урахуванням потреб дітей. Святково оформлені пакуночки складалися з іграшок, солодощів, канцелярії, теплого та святкового одягу, засобів гігієни. Усі ці речі разом з частинкою душевного тепла до Пулинського громадського центру принесли небайдужі люди. «Щиро дякуємо усім, хто, попри важкий воєнний час, робить добрі справи, співпереживає землякам та дарує дітям радість», – зазначила Яна Лозінська.

 

You cannot copy content of this page