Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня

«Війна змусила почати жити по-новому!»: історія нашої землячки Каріни Логвинчук, долю якої кардинально змінило повномасштабне вторгнення росії

24 лютого 2022 року. Цей день назавжди лишиться у пам’яті Каріни Добжанської (Логвинчук), яка мешкала у Житомирі, піклувалася про чоловіка та двох маленьких доньок. І раптом усе змінилося – почалося повномасштабне вторгнення росії. Звуки вибухів дуже налякали молоду родину і вони вирішили повернутися на малу Батьківщину – у Пулинський край у село Рад. Буда.

– Війна змусила почати жити по-новому! – зазначає Каріна Добжанська. – У селі – спокійно та більш безпечно, ніж у великому місті. Майже рік, пробувши у рідних стінах, зрозуміла, що треба щось робити та спробувати якось заробляти на життя і допомагати ЗСУ. Тому наважилася розпочати власну бізнес-справу. Так і народилася ідея відкрити крамницю. Мене підтримав чоловік, сестра, батьки та друзі. Усім їм вдячна за допомогу!

І почалася реалізація ідеї. Приміщення для магазину знайшли у центрі смт Пулини.

– Кожного ранку беру своїх маленьких доньок та їду машиною із села у Пулини. На дорогу витрачаю близько години часу, бо автошлях – дуже жахливий, потребує ремонту, – розповідає Каріна.

Після того, як відвела дітей до дитсадка, Каріна поспішала братися за свою улюблену справу. Найперше, це облаштувала нове приміщення. Потім заповнила усе якісним товаром, підібрала персонал.

І от 2 лютого у Пулинах відбулося урочисте відкриття. До нової крамнички завітали жителі і гості селища, які побачили привітних продавчинь, цікавий асортимент товарів, приємні знижки та обійми білого ведмедя.

– Мені хотілося розфарбувати сірі воєнні будні яскравими враженнями, – мовить Каріна Добжанська. – Уже майже місяць, як функціонує мій магазин. Тут можна купити новий та стоковий одяг, стильні гаманці, ключниці, аксесуари, шкіряні вироби та інші цікаві речі, які дарують гарний настрій і створюють затишок в оселі. Нині у крамниці продається хороший одяг на вагу, ціна якого дешевшає щодня.

Продавчині люб’язно допомагають щось підібрати, щоб кожен відвідувач із приємними емоціями лишав магазин і мав бажання знову повернутися за новими покупками.

– Також є бокс із безкоштовним вживаним одягом і блокнот бажань, у який записуємо, що покупці хочуть придбати у нашому магазині, – мовить Каріна Добжанська. – Магазин знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 110 (біля Нової пошти). Рада буду бачити кожного покупця! А ше незабаром відкриємо новий відділ магазину, в якому буде багато різних хороших товарів за низькими цінами. Крім того, плануємо запровадження благодійних акцій для підтримки Збройних Сил України.

You cannot copy content of this page