Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 19 вересня
icon clock09.09.2024
icon eye2405
ЛЮДИ НОВИНИ

Війна забрала життя ще двох воїнів із Пулинської громади: з’явилася офіційна інформація про загибель 26-літнього Андрія Яроменка та 48-річного Валентина Бондарчука

9 вересня дві скорботні звістки надійшли у Пулинську громаду. За інформацією 6-го відділу Житомирського РТЦК та СП, сповіщення про загибель воїнів отримали родини із сіл Буряківка та Юлянівка.

Ялинівський старостат оплакує смерть 26-річного воїна Андрія Яроменка, який був мобілізований до війська 18 травня 2024 року. Він був хорошим хлопцем, мужньо захищав свою країну до останнього подиху і загинув 3 вересня на Донеччині. У Героя лишилися батьки, четверо сестер і брат. Про це журналісту медіацентру «Вісті» розповів староста Ігор Перегуда.

Офіційне сповіщення про смерть свого Героя отримала жителька села Буряківка Наталія Бондарчук. Її 48-річний чоловік Валентин Павлович зник безвісти 14 січня 2024 року поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області під час виконання бойових завдань. 7 вересня слідче відділення СВ Волноваського РВП ГУНП в Донецькій області встановило особу загиблого військовослужбовця. Ним виявився воїн із Пулинської громади.

Інформацію про дату та час поховання Героїв у Пулинській селищній раді повідомлять додатково.

Медіацентр «Вісті» висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять і слава Героям!

You cannot copy content of this page