Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 7 травня
icon clock18.11.2022
icon eye1481
ЛЮДИ НОВИНИ

Відзначили аграріїв Пулинської громади, які трудяться задля продовольчої безпеки країни

18 листопада у Пулинській селищній раді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Представники цієї галузі щороку натхненно трудяться з весни до осені та цьогоріч, коли країна знаходиться у стані війни, на їх плечі лягла ще одна надважлива місія – відповідальність за продовольчу безпеку країни.

Урочистості на честь хліборобів розпочалися з хвилини мовчання за загиблими воїнами-захисниками, що віддали за добробут України найцінніше – свої життя. Ведуча заходу – спеціалістка відділу гуманітарного Лариса Громська – висловила вдячність працівникам сільського господарства за їх надважливу роботу, а Збройним Силам України за можливість трудитися на рідній землі.

Голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк привітав аграріїв з гарними результатами. Він подякував хліборобам за щоденну наполегливу працю та любов до своєї справи: «Нам, як ніколи, потрібно безупинно працювати і допомагати тим українцям, які нині у вкрай тяжкому становищі. Слава Україні, хліборобам та нашим захисникам!» – зазначив очільник громади.

З нагоди Дня працівників сільського господарства України з побажаннями міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, гарної погоди і наснаги на нові звершення були відзначені кращі з кращих працівники сільського господарства. За любов до землі, мудрість і витримку Подяками від Пулинської селищної ради були нагороджені аграрії Пулинської громади:

СТОВ «Надія ВП»: Анатолій Васильович Пашківський – бригадир; Руслан Миколайович Опанащук – тракторист-машиніст; Вячеслав Ігорович Каштан – менеджер з питань комерційної діяльності та управління.

ТОВ Сільгосптехніка: Володимир Леонідович Андрієвський – тракторист; Станіслав Йосипович Карпінський – директор;

ФГ «Деметра»: Сергій Йосипович Корнійчук – тракторист; Олександр Петрович Вацьківський – тракторист; Світлана Анатоліївна Корнійчук – виконавчий директор.

СТОВ «Добра ферма 2011»: Валентина Миколаївна Попроцька – операторка машинного доїння; Василь Володимирович Халімовський – тракторист.

ФГ «Яснополянське-2013» Олександр Аркадійович Герасимчук – комбайнер; Олег Васильович Мельник – комбайнер; Петро Іванович Савчук – директор.

ПсПО «Колодіївське»: Ольга Миколаївна Кравченко – доярка; Юрій Сергійович Кругляков – водій-механізатор, Володимир Олексійович Матвійчук – директор.

СТОВ «Полісся»: Анатолій Васильович Мельник – бригадир; Олег Олексійович Ткачук – засновник; Олексій Федорович Ясененко – директор.

ФГ «Вацьківських»: Петро Йосипович Вацьківський – голова ФГ.

СТОВ «Чернявське»: Василь Олександрович Фесик – директор.

ФГ «Регіна»: Іван Антонович Прокопчук – голова ФГ.

ТОВ «Ялинівка Нова»: Дмитро Дмитрович Андрійчук – директор.

ТОВ «Агро регіон Житомир»: Олександр Станіславович Полянський – агроном; Надія Іванівна Рабченюк – менеджерка; Віталій Олександрович Гудзюк – генеральний директор; Віталій Аркадійович Черниш – механізатор.

СТОВ «Зоря Полісся»: Ірина Іванівна Чайківська – бухгалтерка; Олександр Павлович Нагрибецький – механізатор.

ФОП «Косташ»: Григорій Михайлович Косташ; Олег Григорович Косташ – механізатор.

ТОВ «Компанія ЮСС»: Валентина Миколаївна Богатирчук – бухгалтерка; Євгеній Іванович Терзі – директор.

ТОВ «Агроф»: Роман Францевич Клепус – заступник директора.

Ще одним гарним сюрпризом стали вітання від аматорів та працівників культури Івановицького старостинського округу. Вокальний колектив «Вербиченька» порадував присутніх піснями про хліборобів, рідну землю та наших мужніх захисників. На згадку про цей день усі учасники заходу зробили спільне фото.

You cannot copy content of this page