Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock12.02.2024
icon eye1617
ЛЮДИ НОВИНИ

Відчайдушно захищав Україну: на війні загинув Олександр Неверовський

Днями страшна звістка сколихнула Пулино-Гутський старостат Пулинської громади. На війні загинув 36-річний Олександр Неверовський. Його батьки народилися і виросли у Пулино-Гуті, тут нині проживає його бабуся Ганна.

Олександр Неверовський народився та виріс у Києві, але його добре знали на Пулинщині. У дитинстві свої літні канікули часто проводив у бабусі та дідуся у Пулино-Гуті. Тут у нього багато рідних та друзів. У мирний час був водієм.

У перші дні повномасштабного вторгнення Олександр вступив до лав тероборони столиці. З липня 2022 року він захищав Україну на передових позиціях, у самому пеклі війни. 9 лютого рідним повідомили про загибель Олександра під час виконання бойового завдання. Відважного воїна, що відчайдушно боронив рідну землю, не дочекалися найрідніші люди: мама Валентина, син та донька та старший брат Андрій, котрий також служить у лавах ЗСУ.

«Саша був добрим та щирим, мав багато друзів. Він дуже любив своїх діток, які були для нього цілим всесвітом, – схвильовано розповідає нашій журналістці Тетяна Іванчик – троюрідна сестра загиблого воїна. – Таких позитивних людей – дуже мало. Душа розривається від болючої втрати, ми завжди пам’ятатимемо нашого Героя…»

Прощання з Героєм відбудеться 13 лютого у Києві. Земляків з Пулино-Гути, котрі хочуть провести в останню земну дорогу Олександра Неверовського, о 6:30 біля магазину чекатиме білий мікроавтобус.

Нехай Господь дарує вічний спокій та Царство Небесне воїну Олександру Неверовському…

Марія Мосійчук,

фото зі сторінки захисника

You cannot copy content of this page