icon clock19.01.2024
icon eye861
ЛЮДИ НОВИНИ

Від солдата на передовій – до лейтенанта: побратими розповіли історію військової служби Вадима Поплавського

Свій військовий шлях наш земляк із села Новий Завод розпочав 14 липня 2015 року із рядового солдата. Згодом став молодшим сержантом, сержантом, старшим сержантом, головним сержантом, молодшим лейтенантом і з 5 жовтня 2022 р. – лейтенантом. Його професійне зростання – це історія не лише про його індивідуальні здібності, але й про великі старання і важку працю, самовідданість та командний дух.

Від солдата, що стояв на передовій, – до лейтенанта, який керує іншими військовими. Він втілює в собі найкращі якості лідера та продовжує нести важливу місію захисту нашої України.

19 січня Вадиму Поплавському виповнюється 38 років. Побратими щиро вітають його з днем народження:

«Дорогий, хоробрий, веселий, працьовитий, надійний, винахідливий, жартівливий, енергійний і безцінний Друг. Хочемо Тебе привітати з днем народження, – пишуть у повідомленні військові побратими. – Оскільки Ти для нас дуже дорога людина, бажаємо Тобі життєвого успіху, щастя і здоров’я. Нехай всі Твої мрії перетворюються в плани, які без сумнівно виконуватимуться, знаючи про Твою цілеспрямованість, ми в цьому навіть не сумніваємося.

Бажаємо Тобі палкого і пристрасного кохання. Будь завжди оптимістичним, спокійним, веселим і доброзичливим. Ми безмежно раді, що знайомі з Тобою і тому дуже цінуємо нашу дружбу. Нехай на Твоєму життєвому шляху зустрічаються лише гідні люди, а всі інші просто проходять повз. Всього найкращого, що є на світі, бажаємо ми Тобі сьогодні. Зі святом, Друже!».

You cannot copy content of this page