Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock14.02.2024
icon eye287
ЛЮДИ НОВИНИ

Від любові до тиранії: поліцейські зафіксували майже 40 нових випадків домашнього насильства

На третій рік війни в Україні поліцейські продовжують фіксувати значну кількість випадків домашнього насильства у сім’ях. Протягом січня правоохоронці сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Пулини) склали щонайменше 36 адміністративних протоколів на сімейних тиранів. На профілактичний облік поставлено 10 кривдників.

Нещодавно до поліції надійшов виклик від жительки одного з сіл Пулинської громади. Жінка поскаржилася на неправомірні дії свого 40-річного чоловіка. Поліцейські, які прибули на виклик, встановили, що той зловживає алкоголем і у хмільному стані кривдить свою дружину. Образами та лайкою чоловік реагував на будь-які спроби жінки висловити протест стосовно обраного ним способу життя.

Тож правоохоронці роз’яснили кривднику наслідки його неправомірної поведінки та склали відносно чоловіка адміністративні матеріали, які нині скеровані до суду. Також для урегулювання ситуації поліцейські винесли терміновий заборонний припис, який обмежив право чоловіка контактувати з дружиною на визначений період часу.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви або ваші знайомі стали потерпілими чи свідками домашнього насильства – не зволікайте, негайно звертайтесь до поліції, адже ігнорування цієї проблеми може призвести до прикрих наслідків.

You cannot copy content of this page