Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock14.10.2022
icon eye604
ЛЮДИ НОВИНИ

Вічна шана Захисникам: від початку російського вторгнення на війні загинули 17 воїнів-земляків

14 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, ми відзначаємо ще й День Захисника та Захисниці України. Це свято започатковане у нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць суверенітету та територіальної цілісності України. Воно воістину всенародне, окроплене кров’ю та освячене вірою. Адже наш народ завжди прагнув до незалежності, давав гідну відсіч загарбникам і відстоював рідну землю.

У цей день низько схилімо голови, згадуючи тих, хто поліг за волю України з 2014 року, коли почалося збройне вторгнення росії. За цей період війни загинули 17 воїнів-земляків, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя.

Згадаймо та шануймо пам’ять про кожного з них – мужніх воїнів-Героїв: Олександр Чернявський із Сколобова, Сергій Ковнацький, Ілля Вікарчук та Іван Горбатюк із Пулин, Ілля Туз із Бабичівки, Віктор Бусько з Очеретянки, Олег Грибан із Чернявки, Андрій Бурківський з Ягодинки, Валерій Шевчук із Ясної Поляни, Олександр Ковнацький із Кошелівки, Олексій Горай та Олександр Дяченко з Курного, Павло Шуляренко з Соколова, Олександр Жеребчук із Стрибіжа, Руслан Мельник із Андріївки, Валентин Талько із Павлівки та Сергій Плисак із Великого Лугу.

Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих Героїв, які віддали життя, захищаючи Україну. Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги, підтримки та допомоги.

Слава Героям!

You cannot copy content of this page