Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock15.03.2023
icon eye386
ВІДЕО НОВИНИ

Весна по-пулинськи: центр селища окупували сотні ворон

Із приходом весняного тепла у селищному парку на деревах почали гніздитися ворони. Ці птахи масово кружляють центральною частиною містечка та заводять свої норовливі «пісні». Побачене та почуте у перші тижні березня починає дратувати місцевих жителів.

– Ворони знову будуть заважати нормальному життю людей і скоро почнуть мітити перехожих та автівки, які припарковані уздовж центральної вулиці селища, – каже жінка, яка приїхала у Пулини із села.

– Коли у селищному парку проводили кронування дерев, то їх було значно менше, – мовить місцевий житель. – Було б добре, якби цю процедуру повторили.

– Ці пулинські «солов’ї» уподобали наш парк, який став для них ідеальним місцем для гніздування та виведення пташенят. Уявляєте скільки буде цих птахів наступної осені? – риторично запитує пулинка. – Тоді ще доведеться перейменувати селище на «Вороноліси».

– Парк у нас гарний, є майданчики для дитячих ігор, але ці ворони псують увесь відпочинок, – зазначає молода матуся. – Хотіла б, щоб посадовці щось придумали з цими птахами, адже влітку будуть значні незручності перебування у центрі містечка.

Начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та інфраструктури Пулинської селищної ради Іван Кайданюк нашому журналісту зазначив, що наразі ніхто із жителів селища офіційно не звертався щодо ворон у парку.

You cannot copy content of this page