Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock14.03.2023
icon eye1153
ВІДЕО ЛЮДИ НОВИНИ

Велика сімейна зустріч: у Пулинах зібралися 45 подружніх пар, щоб з’ясувати основу родинного щастя

Нинішня війна роз’єднала багато родин українців. На початку повномасштабного вторгнення жінки з дітьми масово виїжджали за кордон. Цей період розлуки став для них справжнім випробуванням, під час якого зрозуміли, що найголовніше у сімейному житті – це бути щасливими разом, радіти життю та підтримувати один одного.

Яка ж основа сімейного щастя? Саме її намагалися з’ясувати 45 подружніх пар, які зібралися разом у Пулинах. Свідком великої сімейної зустрічі став наш журналіст.

Захід відбувся у неділю, 12 березня, на околиці містечка у затишній «Лісовій пісні». На зустріч завітали 45 пар із Пулин, Ясенівки, Кошелівки, Мартинівки, Хорошева, Житомира і Києва. Наймолодшою сім’єю була родина військового Івана Поліщука із Ясенівки, який 4 березня 2023 року одружився із Людмилою Панченко із Пулино-Гути. Найдосвідченіше подружжя – Ніна Миколаївна та Станіслав Іванович Стромидло із Пулин, які перебувають у шлюбі 52 роки.

– Божий фундамент в Ісусі Христі – найважливіша основа щасливої сімֹ’ї, – розповідає співорганізатор заходу, пастор церкви ЄХБ Максим Морозюк.

Зі Словом Божим до подружніх пар звернувся пастор церкви «Віфанія», викладач столичної біблійної семінарії Олексій Зуєв. Він наголосив, що родини мають дотримуватися біблійних істин, а основа – це Ісус Христос, віра у якого є надійним фундаментом щасливого сімейного життя.

Усі пари активно спілкувалися, уважно слухали звернення ведучих і запрошеного пастора із Києва, брали участь у дискусіях, насолоджувалися музичними композиціями дуету Improviz Duo із Житомира та пригадували ті почуття, які мали перед одруженням і говорили про свої стосунки.

Також присутні стали учасниками благодійної лотереї, кошти з якої передали на потреби Збройних Сил України.

– Щиро вдячні за запрошення взяти участь у такій сімейній зустрічі. Нам дуже сподобалося. Маємо враження, наче побували на власному весіллі, – мовить пара Івана та Ніли Тимощук, які у шлюбі 47 років. – Для нас це був особливий час відпочинку і роздумів про найголовніше – родинні цінності. Хочемо зазначити, що у кожної пари – своя основа щасливого сімейного життя, але спільними є важливі складові – це любов, повага та Ісус Христос.

You cannot copy content of this page