Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня

У Житомирі відкрилася виставка творчих робіт вихованців Пулинської мистецької школи

З 1 по 30 травня у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича експонується виставка «Травнева рапсодія». Свій творчий доробок на обласному рівні представили юні художники – вихованці Пулинської мистецької школи.

4 травня у Житомирі відбулося урочисте відкриття колективної виставки дитячих творчих робіт. Наша журналістка теж побувала на цій мистецькій події. Хто привітав юних художників та про ексклюзивний майстер-клас від художника Леоніда Фесенка читайте далі.

Першим своїх талановитих вихованців з виставкою обласного рівня привітав вчитель, наставник, митець Леонід Фесенко. Леонід Віталійович підготував буклети на згадку про цю подію, а також зазначив, що представлені роботи дуже різні, але оригінальні і неповторні.

Вихованці художнього відділу приймали вітання від очільника Пулинської громади Олександра Гаврилюка, котрий був вражений різноманіттям представлених робіт та пообіцяв і надалі підтримувати творчих дітей.

Юних художників та їхнього наставника з відкриттям потужної виставки вітали поціновувачі мистецтва, зокрема, директор ЖОУНБ Василь Врублевський; один з основоположників «Пулинського земляцтва», митець Валентин Войтенко; перша викладачка художнього відділу, житомирська художниця Олена Рачкован; поетеса з Пулин Ольга Бортнікова.

Творчих злетів, успіху та натхнення талановитим дітям побажала директорка Пулинської мистецької школи Яна Сомплавська. Від представників відділу духових інструментів – викладача Івана Іщенка та юного сопілкаря Юрія Мосійчука – для присутніх прозвучало кілька колоритних музичних дарунків.

Вихованцям художнього відділу та усім, хто завітав на відкриття виставки, захід запам’ятався ще одним культурним перфоменсом. Леонід Фесенко зі своїми учнями створювали неповторні пейзажі з використанням воску. На очах здивованих глядачів за п’ять хвилин художники створили справжні шедеври. Ці картини учасники майстер-класу подарували Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці на знак вдячності за розміщення виставки та теплий прийом.

Переглядайте цікаві відео-фрагменти з відкриття виставки та підтримуйте вподобайками творчих дітей!

 

 

You cannot copy content of this page