icon clock11.06.2024
icon eye259
ЛЮДИ НОВИНИ

У Теньківці відкрили Алею Слави на честь загиблих Героїв

Нещодавно у Курненській громаді відбувся особливий захід. У центрі села Теньківка відкрили Алею Слави на честь загиблих воїнів. Урочиста подія зібрала разом родини Героїв і десятки місцевих жителів.

– Маємо пам’ятати наших Героїв. Саме тому у селі встановили портрети земляків, які віддали життя за Україну, – з такими словами звернувся до присутніх староста Юрій Підкаура. – Наша Алея Слави – це пам’ятні світлини мешканців Теньківського старостинського округу: В’ячеслава Леонідовича Лісіцького, Олексія Станіславовича Вольського та Володимира Миколайовича Кібзюка.

– Алея Слави стане місцем спогадів, смутку та гордості за подвиг наших земляків. Кожен, хто проходитиме повз – буде згадувати тих, хто ціною свого життя захистив незалежність України, тих, хто виборює для нас мир та спокій, і тих, хто зробив усе можливе та неможливе, щоб наблизити нашу Перемогу! – мовив Леонід Корзун. – Пам’ятати про них і бути гідними них – обов’язок кожного з нас. Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках та захист. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них.

Присутні згадували своїх воїнів-земляків і плакали, коли рідні урочисто відкривали портрети Героїв. Місце шани освятив настоятель Свято-Покровського храму с. Курне, отець Руслан Волощук.

You cannot copy content of this page