Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Неділя, 28 квітня

У Пулинах відбулася обласна спартакіада: команда селищної ради здобула чотири перемоги із 5 видів спорту

19 травня у смт Пулини провели зональні змагання ХІІ обласної спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування під девізом «Спорт об’єднує всіх в одну команду».

У змаганнях взяли участь команди Пулинської селищної ради, Курненської сільської ради та Чуднівської і Вільшанської ТГ. Урочисте відкриття відбулося на подвір’ї Пулинського ліцею. Очільник громади Олександр Гаврилюк побажав колегам-спортсменам зарядитися бадьорістю, на момент турнірів забути про повсякденні проблеми та зосередитися на перемозі.

– Спорт – це завжди жага до перемоги, а також бажання проявити свої найкращі якості. Дякую усім громадам, які приїхали до нас і беруть участь, – зазначив голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк. – Ми повинні показувати своїм прикладом, що ми не тільки вміємо гарно працювати, а і займаємося спортом і пропагуємо здоровий спосіб життя. Слава Україні!

Учасників змагань також вітали яскравими виступами танцювальний колектив «Сузір’я» та директорка Пулинської мистецької школи Яна Сомплавська, заспівавши ліричну українську пісню.

Головним суддею змагань був досвідчений тренер і спортсмен, очільник місцевої організації ВФСТ «Колос» Михайло Шакура.

Потім на спортмайданчиках розпочалися ігри за вихід у фінал спартакіади. Із волейболу перше місце здобула команда Пулинської селищної ради.

Із футзалу перемогу святкували футболісти Курненської сільської ради.

Із тенісу настільного перемогу отримали гравці Пулинської громади.

Із швидких шахів і шашок найкращими серед чоловіків були представники Пулинської селищної ради.

Представниця Курненської сільради здобула перше місце із шашок.

– Дякую дружній команді Пулинської громади, якагідно захистила честь нашого самоврядування, – підсумував Олександр Гаврилюк. – Бажаю перемоги у фіналі змагань, що відбудуться 2 червня.

You cannot copy content of this page