icon clock07.04.2023
icon eye543
ЛЮДИ НОВИНИ

У Курненській медичній амбулаторії відбулася донорська акція

У нинішній важкий час важливо долучатися до благодійних акцій та ставати донорами крові. 6 квітня вдруге у Курненській громаді відбулася виїзна заготівля крові. Чимало бажаючих вирішили долучитися до благодійної ініціативи і завітали до місцевої медичної амбулаторії.
Серед тих, хто активно долучився до донорської акції, було багато працівників Курненської сільської ради та старостинських округів громади. Зокрема, вже не вперше кров здавав заступник сільського голови Дмитро Медушевський:
– Стати донором – легко, але користі від цього вчинку надзвичайно багато.

Запаси крові допоможуть врятувати життя наших захисників та постраждалих від військових дій. Кожен, хто сьогодні долучився до акції, може врятувати життя або навіть кілька життів, – мовить Дмитро Медушевський, котрий своїм прикладом закликає земляків здавати кров.
Кров не може довго зберігатися, саме тому її запаси потрібно постійно поновлювати. Щоб поділитися своєю кров’ю, до виїзного заготівельного пункту завітали 70 небайдужих мешканців Курненської громади. Серед донорів було багато освітян, медиків, працівників комунального господарства, військових та їх рідних. Успішно стати донорами цього дня змогли 60 мешканців громади. Хтось здавав кров вперше, але було багато свідомих громадян, котрі постійно долучаються до донорських ініціатив.

You cannot copy content of this page