Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 22 жовтня
icon clock19.06.2024
icon eye281
ЛЮДИ НОВИНИ

У ЦНАПі Курненської сільської ради за місяць оновили облікові дані 35 військовозобов’язаних

18 травня набув чинності оновлений Закон про мобілізацію, згідно якого всі військовозобов’язані українці віком від 18 до 60 років протягом 60 днів повинні оновити свої облікові дані. Оновити дані можна, звернувшись особисто до Центру надання адміністративних послуг, який функціонує у Курненській сільській раді.

– За місяць облікові дані через наш ЦНАП оновили 35 осіб, – розповідає очільниця Центру надання адміністративних послуг Курненської сільської ради Марина Карпінська. – Для актуалізації даних через ЦНАП необхідно мати з собою паспорт громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків і зафіксувати актуальний номер телефону та адресу електронної пошти (за наявності).

Після внесення даних адміністратором, заявник перевіряє інформацію та підписує заяву.

– Підписавши заяву, військовозобов’язаний отримує Витяг з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів про результат актуалізації даних, – мовить далі пані Марина. – ЦНАП Курненської сільської ради знаходиться за адресою: с. Курне, вул. Центральна, 1 (другий корпус). Робочі дні: понеділок – п’ятниця з 8.00 до 16.30 год.

You cannot copy content of this page