Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня
icon clock20.09.2022
icon eye445
НОВИНИ

У блокпост врізалася машина: чи будуть демонтовувати захисні споруди на Пулинщині?

Після повномасштабного військового вторгнення росії по усій території України облаштували захисні блокпости при в’їздах і виїздах із населених пунктів. Нині постало питання їхньої доцільності та необхідності. Так, у Житомирі ще влітку почали розбирати облаштовані захисні споруди. Чи планують це робити на Пулинщині?

До наших журналістів звернулася водійка, на очах якої інша машина врізалася у блокпост при в’їзді у село Новини Курненської громади.

– Надзвичайна подія сталася вечірньої пори у минулі вихідні, – мовить жінка. – Їхали на ближньому світлі фар і не бачили, що далі знаходиться захисна споруда. Аж раптом авто, яке їхало попереду, протаранило блокпост. Ми різко зупинилися. Вибігли зі своєї машини та поспішили на поміч людям, які були у тому автомобілі. На щастя, ніхто з пасажирів і водій – не постраждав. А от транспортний засіб зазнав ушкоджень.

Свідки ДТП цікавляться: чи доцільні облаштовані та недіючі блокпости, які не помітні у темну пору доби та  ускладнюють рух автомобілів?

З цим запитанням ми звернулися до посадовців Пулинщини. Якою була їхня реакція на запитання журналістів? Про це читайте у газеті “Вісті” 23 вересня.

You cannot copy content of this page