Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня
icon clock27.09.2022
icon eye446
НОВИНИ

Сила молитви: старовинна ікона «ожила» під час молебню за мир

Чи вірите ви у цілющі властивості щирої молитви? Православні віряни Пулинської громади нещодавно переконалися, що за допомогою звернень до Господа можна відновити не лише духовні сили, а й воскресити старовинні ікони.

– Кілька місяців тому до мене звернулася прихожанка храму. Вона принесла з дому старовинну ікону у дуже незадовільному стані, на якій взагалі не було видно зображення, та попросила спробувати її відреставрувати, – розповідає священник із села Ясна Поляна Олександр Могила. – Одразу зайнятися такою серйозною справою не мав часу. Тому поставив сімейну реліквію прихожанки у себе вдома, щоб коли знайду вільні хвилинки, то буду потроху з нею щось робити. Минали тижні. Я був заклопотаний повсякденними турботами, але постійно по кілька разів на день у своїй оселі молився за мир в Україні. І от під час чергового молебню звернув увагу на принесену ікону, яка стала світлішати та почало проявлятися зображення.

– Спочатку не повірив своїм очам, – зазначає отець Олександр. – А потім став ще пильніше спостерігати за змінами в іконі. За кілька тижнів ікона усе активніше «оживала» без мого будь якого фізичного втручання – лише щира молитва за мир в Україні. Коли зображення стало більш чіткішим, то заніс релігійну реліквію до храму та показав вірянам. Усі були у захваті від побаченого. Це справжнє диво! Воскресіння ікони – це великий благодатний знак, який означає тільки одне – наша Перемога над ворогами уже близько. Потрібно лише вірити!

You cannot copy content of this page