Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 7 вересня

Свято незламності та єднання: «Колорит» дав звітний концерт на підтримку ЗСУ

16 червня у Пулинському центрі культури і дозвілля відбувся патріотичний, благодійний, великий, звітний концерт хореографічного колективу «Колорит». На знак підтримки та поваги до активного, енергійного та невтомного керівника колективу Максима Пташнюка участь у концерті взяли зіркові гості зі столиці та області. Чим вражали «колоритівці» та про приємні сюрпризи для глядачів, читайте далі.

Після феєричного запального початку на глядачів чекав потужний патріотичний блок «Незламна Україна». Постановка, що включала в себе радісні моменти з мирного життя та скорботні події сьогодення не залишила нікого байдужим. Кульмінацією номеру став виступ військового з 46 бригади Миколи Ільніцького, котрий виконав композицію «Сини України»

Захід продовжився вітальними виступами на адресу Максима Пташнюка та «колоритівців».

– Приємно бачити сьогодні повний зал. Вже більше десяти років у Пулинах є чудовий колектив «Колорит». У залі присутні його випускники, котрі пишаються, що «Колорит» продовжує розвиватися та прославляє Пулинську громаду. Завдяки Максиму Пташнюку та учасникам колективу на престижних конкурсах пулинський «Колорит» завжди в числі найкращих, це дуже важливо для нашої громади, – мовив Олександр Гаврилюк, котрий також подякував Збройним Силам України за можливість проводити різноманітні заходи та закликав допомагати нашим незламним воїнам.

Селищний голова вручив Максиму Пташнюку Почесну грамоту Пулинської селищної ради, подякувавши за невтомну працю, професіоналізм та активну участь у житті громади.

Слова вдячності за неоціненний внесок у творче виховання дітей висловили представниці батьківського комітету на чолі з Аліною Лознюк.

– Цей концерт дуже хвилюючий для нас, для батьків, адже ми очима шукаємо своїх діток і радіємо їхнім успіхам. За ці приємні миті дякуємо чудовій, світлій людині Максиму Пташнюку. Максиме Сергійовичу, ми щиро вдячні за увагу та турботу до наших дітей. Нехай Бог повертає вам сторицею здоров’я, нехай вас не покидає наснага та творчий вогник в очах, сімейного вам благополуччя та гарних вихованців. Також щиро дякуємо директорці Будинку дитячої творчості Оксані Василенко за підтримку колективу та безмежну турботу про наших дітей».

Під час звітного концерту урочисто відзначили випускниць «Колориту»-2024: Дарину Романюк, Вікторію Шмалюк, Діану Лонську, Вікторію Хатамову. Дівчата всі 12 років від моменту створення колективу натхненно вчилися, розвивалися та прославляли «Колорит». Директорка центру дитячої та юнацької творчості Оксана Василенко привітала випускниць та вручила Грамоти від КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради та Дипломом про здобуття позашкільної освіти у художньо-естетичному напрямку «Хореографія. Вищий рівень».

«Цим дітям – низький уклін! Вони прожили активне життя «Колориту» та брали участь у всіх фестивалях та конкурсах. Дорогі випускниці, ви творите історію нашого колективу, дякую вам за старанність, а вашим батькам – за чудове виховання» – мовив Максим Пташнюк. За дорученням народного артиста України Михайла Гузуна Максим Пташнюк вручив випускницям Подяки Житомирського обласного осередку Національної хореографічної спілки України.

«Колоритівці» дивували глядачів новими, яскравими постановками. На честь присутніх у залі випускників колективу виконали кілька улюблених хореографічних композицій. Разом з танцюристами на сцені виступала співачка, шанувальниця «Колориту», директорка Центру культури і дозвілля Олена Загацька.

Своїми виступами молодих талантів підтримали шановані гості. Бурхливими оплесками глядачі зустрічали народну артистку України Аллу Попову, Заслуженого артиста України Олександра Зайченка, молодих вокалістів Житомирської обласної філармонії Назарія Осіпчука та Олександра Струцінського. Відклав усі свої справи також і зірковий ведучий концерту, заслужений діяч естрадного мистецтва України Олександр Нечаєв.

– Від концерту отримала море позитиву та чудовий настрій, а ще з радістю долучилася до важливої благодійної справи – збору коштів на дрон для наших незламних воїнів. Адже коли ми об’єднані – ми непереможні! – поділилася враженнями від майже тригодинного концерту пулинка Анна.

– Учасники нашого колективу дуже хотіли продемонструвати свій талант та високі досягнення, котрі вдалося напрацювати впродовж року. Але ще більше ми хотіли зібрати кошти для ЗСУ на високоефективний дрон, щоб разом наближати Перемогу, – розповідає Максим Пташнюк. – Саме тому ми підготували потужну концертну програму та заручилися підтримкою друзів «Колориту», котрі у нелегкий час змогли приїхати і підтримати наших дітей. Щиро дякую усім, хто долучився до нашого благодійного концерту «Колорит» єднає – Перемогу наближає» своїми талановитими виступами, а глядачам у залі – за щедрі донати. Також для тих, хто не зміг приїхати на концерт, була відкрита «банка» для збору коштів на ЗСУ. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 70168 гривень. Збір на банку продовжено до 28 червня. Вдячний усім за підтримку нашої благодійної ініціативи. Дякую безмежно всім, колоритівська родина – найкраща!

Марія Мосійчук, журналістка медіацентру «Вісті»

You cannot copy content of this page