Свято благодійності та смакоти: вже вдруге у Пулинах відбулася патріотична ярмарка «Добре серце»

20 травня «Ведучі на вашому святі» Олеся Габриадзе та Вікторія Іщенко запросили жителів громади на масштабне свято «Добре серце». Благодійну ініціативу волонтерок активно підтримали підприємці, Пулинська селищна рада, Пулинський громадський центр, майстрині-кондитерки та молодь громади. На захід завітало багато гостей, а насичена програма та різноманіття виробів принесли до скарбнички воїнів-земляків 60 535 гривень. Ще кілька тисяч земляки задонатили на банку. Отож, вдалося зібрати більше 70000 гривень!

– У минулому році, коли вперше організовували такий масштабний благодійний захід, нам вдалося зібрати 40 тисяч гривень для військових та подарувати незабутні емоції дітям та їхнім батькам. Мабуть тому, цього року багато підприємців та жителів громади ще активніше нас підтримали. Завдяки спільним зусиллям цього разу вдалося зібрати значно більше коштів. Дякуємо усім, хто долучився, за внесок на підтримку ЗСУ, – діляться враженнями організаторки ярмарку.

Окрім величезної кількості організаційних моментів, створення цікавих локацій, фотозон, забезпечення музичним супроводом «Ведучі на вашому святі» Вікторія та Олеся подарували дітворі незабутнє бульбашкове шоу та батут для найменших. Також про активне дозвілля маленьких учасників ярмарки подбали аніматори Людмила Кучер та Оксана Білецька.

Традиційний розіграш лотерей для дітей та дорослих цього разу був ще цікавішим через велику кількість призів. Спонсорами лотереї стали: Максим Пташнюк, Ірина Врублевська, Галина Баладига, Юлія Іванчик, Ірина Вацьківська, Ілона Бинківська, Сергій Лебедь, магазини «Бочка», «М’ясна лавка», «Зелений світ», медіацентр «Вісті».

Щоб свято було яскравим та смачним, потурбувалися кондитерки з Пулинської, Курненської та Хорошівської громад: Тамара Туровська, Марина Захарченко, Оксана Гребенюк, Марина Поліщук. Діти та дорослі із задоволенням ласували коктейлями від Катерини Кузьменко (Катерина також оформила кульками святкову фотозону), цукровою ватою від Ілони та Дмитра Вольських, кавою, солодощами та полуницею від Яни Павлушиної, морозивом від Оксани Василенко, хот-догами, картоплею фрі та напоями від «Шаурми на районі».

– Цього року до проведення заходу активно долучилися усі підрозділи Пулинської селищної ради. Працівники відділів наготували багато ароматної домашньої випічки. Чималу суму вдалося виручити від продажу патріотичного торта «Все буде Україна» від ЦНАПу. Апетитний смаколик придбав Олександр Адамович для коханої дружини Юлії на її день народження, – зазначали Олеся Габриадзе та Вікторія Іщенко.

На кількох локаціях ярмарку панувала творча атмосфера. Юні волонтери Пулинського громадського центру наносили усім охочим аквагрим та навчали діток цікавим технікам малювання. Також учасники заходу охоче розмальовували шопери та брелки разом зі спеціалістами Попаснянського реабілітаційного центру «Лелека», що через війну перемістився з Луганщини до Ірпеня.

– Вже вдруге до нашого благодійного ярмарку долучається центр «Лелека». Наші гості привезли з собою цікаві заготовки, проводили творчі майстер-класи, а виручені кошти передали на ЗСУ, – зазначили організаторки.

На згадку про благодійний захід «Добре серце» відвідувачі мали змогу придбати в’язані іграшки від Ірини Кравченко, патріотичні браслети від Максима Пташнюка та Олександри Ковальчук (юна пулинка сама виготовила патріотичні вироби, а всі виручені кошти передала на ЗСУ), кульки та коробочки з сюрпризом від Оксани Василенко.

«Сердечно дякуємо усім нашим волонтерам, зокрема, учням Пулинського ліцею, а також активним жителькам Пулин Світлані Грибан, Олені Іщенко, Ірині Опанащук, Аллі Врублевській, Вікторії Іщенко, Аліні Габрильчук, котрі продавали оригінальні вироби, різноманітні смаколики, напої та лотерейки. На що будуть спрямовані зібрані кошти, обов’язково прозвітуємо. Дякуємо усім за підтримку та добрі серця!» – зазначили Вікторія Іщенко та Олеся Габриадзе.

Марія Мосійчук,

журналістка медіацентру «Вісті»

You cannot copy content of this page