Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня

Сузір’я артистів і вражень: у Пулинах відбувся новий благодійний концерт

30 квітня у Центрі культури і дозвілля Пулинської селищної ради відбувся благодійний музично-хореографічний захід з промовистою назвою «Коли б’ють гармати, музи не мовчать».

Присутні насолоджувалися сучасними хореографічними композиціями від танцівниць колективу «Сузір’я», вихованок Пулинської мистецької школи. Разом з керівницею колективу Оленою Оріховською завзяті дівчата підготували кілька нових патріотичних номерів.

Душевне тепло та неповторні вокальні композиції присутнім подарували директорка мистецької школи Яна Сомплавська та її вихованка Софія Лонська. Викладач відділу духових інструментів Іван Іщенко разом з юними сопілкарями Андрієм Корнійчуком та Юрієм Мосійчуком виконали кілька відомих українських мелодій.

Вокальними композиціями гостей заходу дивували представники і представниці творчих родин Пулинскької громади. Пісні звучали у виконанні Марії Виговської, Бориса та Андрія Оріховських, а також вихідця з Пулинщини Станіслава Слудковського. Свій вокальний талант зі сцени також дарували аматори зі Старої Олександрівки Володимир Чернецький та артистки гурту «Веселі молодички».

Запальні пісні та гарний настрій присутнім дарували гості із Березівської громади тріо вокалістів у складі Дмитра Куліша, Юрія Сироїжко та Івана Белеля.

Концерт був багатожанровим та цікавим. Своїм талантом юні та досвідчені артисти принесли на благодійний рахунок воїнів-земляків 7680 гривень.

Усі, хто не зміг бути присутніми на концерті, можуть переглянути відео з найяскравішими моментами патріотичного заходу.

 

You cannot copy content of this page