Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня
icon clock22.09.2022
icon eye189
НОВИНИ

Стартувала передплата на улюблену газету: підтримайте «Вісті» та отримайте гарантований приз!

Розпочалася передплата періодичних видань на 2023 рік. Попри усі складнощі із доставкою, тяжке матеріальне становище видання, колектив «Вістей» робить усе можливе, щоб жителі Пулинщини отримували цікаву та корисну інформацію і у наступному році.

Через ситуацію у країні, коли все дорожчає з кожним днем, наша газета була змушена збільшити передплатну ціну на 5 гривень на місяць. «Вісті» продовжують залишатися незалежними, а тому не мають впливових спонсорів, що компенсують частину витрат. Отож, на 2023 рік вартість річної передплати становить 420 гривень, ще 22 гривні – поштова квитанція. Це вимушений крок, адже постійно зростає вартість друку газети та витрати на доставку («Вісті» друкуються у м. Чернівці).

Вістяни цінують кожного свого передплатника, тому тих, хто підтримає нас у наступному році і передплатить «Вісті» відразу на рік, чекає суперподарунок – можливість подати безкоштовне вітання (або поминання, згадування) та зекономити 300 гривень! Якщо ж ви передплатите газету на пів року, зможете отримати знижку 50 % на вітання у газеті «Вісті». Таким чином ви зробите відразу дві корисні справи: підтримаєте чесну, незалежну пресу та подаруєте гарний настрій своїм близьким.

Нам приємно отримувати гарні відгуки  від читачів, які не уявляють свої вечори без районки. Дякуємо усім за підтримку, зокрема і нашому постійному передплатнику із села Стара Олександрівка Володимиру Мельнику. Він один із перших, хто вже передплатив «Вісті» на увесь 2023 рік і приніс до редакції квитанцію, щоб мати шанс виграти приз від улюбленої газети. Щиро дякуємо усім за довіру. Нагадуємо, що для річних передплатників вже традиційно буде проведений розіграш цінних призів. Зберігайте квитанції та слідкуйте за нашими анонсами. Підтримуйте свою газету, залишайтеся з нами у 2023 році!

You cannot copy content of this page