Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 7 вересня
icon clock09.07.2024
icon eye600
ЛЮДИ НОВИНИ

Староолександрівські артистки смакоту продавали і ЗСУ допомагали!

7 липня у невеликому мальовничому селі Стара Олександрівка відбулася велика благодійна подія. У Будинку культури проходив ярмарок на підтримку ЗСУ. Окрім різноманітної смакоти організатори – представники культури – влаштували справжнє свято для дітей з батутами, розвагами, солодкою ватою та попкорном. За кілька годин вдалося зібрати 9 560 гривень. Наша журналістка поспілкувалася з ініціаторкою заходу Катериною Чернецькою та дізналися: хто і як долучився до благодійної справи. Про це читайте далі.

Вже рік Будинок культури у Старій Олександрівці очолює Катерина Чернецька. При культурній установі діє гурт «Веселі молодички», що не раз дивував земляків своїм талантом.

– Таку ярмарку організовувала вперше. Дуже хвилювалася, але завдяки ентузіазму та підтримці учасниць гурту «Веселі молодички» у нас вийшло гарне благодійне свято, – ділиться враженнями Катерина Чернецька.

Файні співачки Жанна Латко, Тетяна Чиж, Катерина Чернецька, Марія Чиж і Тетяна Степанчук на високому рівні продемонстрували свої кулінарні та організаторські таланти. Вони самі наготували та продали багато різноманітної смакоти, яку односельці із задоволенням розкупили.

– Багато продуктів дівчата принесли з дому. До готування страв активно долучилися родина Шаля та директорка ЗДО “Бджілка” Людмила Черняк. Також на закупівлю інгредієнтів 1000 гривень передав фермер з Колодіївки Василь Давидюк, а ще нас виручив місцевий магазин «ФОП Гончарук». Ми щиро дякуємо цим небайдужим людям за посильний внесок у благодійну справу. Багато хлопців із нашого села нині – на передовій, а ми маємо гуртом робити все, що у наших силах, щоб їм допомогти, – мовить директорка Будинку культури.

Окрім жителів Старої Олександрівки на благодійне свято завітали гості з інших населених пунктів Пулинської громади. Зокрема, було багато родин з Ялинівки. Цього дня багато позитивних емоцій отримали діти, адже Катерина Чернецька домовилася з підприємцями зі Звягеля, котрі привезли великі батути, гірки, квадроцикли, солодку вату та попкорн.

– Не менш важливою стала підтримка жителів села, котрі завітали на свято та щедро донатили кошти до благодійної скриньки для наших воїнів-земляків, зокрема вагомий внесок 2000 гривень зробив настоятель Свято-Вознесенської парафії с. Стара Олександрівка, протоієрей Василь Волосянський, – зазначає пані Катерина. – Я щиро дякую кожному, хто долучився. Зібрані 9 560 гривень плануємо використати на потреби військових із нашого села, котрим ми безмежно вдячні та дуже чекаємо вдома з Перемогою!

Марія Мосійчук

 

 

You cannot copy content of this page