Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня
icon clock12.11.2022
icon eye708
ЛЮДИ НОВИНИ

Справжня любов перемагає війну: військовий Вадим Школьний одружився на коханій дівчині Юлії

Дев’ятий місяць в Україні триває війна, яка перекреслила тисячі життів. Але навіть серед важких потрясінь народжуються нові українські сім’ї. Вони стають символом любові, сили і незламності. Саме такою парою є військовий Вадим Школьний та його дружина Юлія, які стали на весільний рушник 4 листопада.

Вперше про їхню історію кохання читачі газети «Вісті» дізналися у 2021 році у №6 від 12 лютого під час проведення романтичного конкурсу «Я так тебе кохаю!». Юлія взяла участь і написала історію знайомства з Вадимом:

«Ми познайомилися в Інтернеті у 2018 році. Він першим написав мені повідомлення у соцмережі. Згодом одного січневого дня хлопець на велосипеді приїхав у село, подарував букет троянд та іграшку у вигляді ведмедика та запропонував зустрічатися, – писала дівчина. – Погодилася! Відтоді ми разом і любимо один одного».

З того часу минуло півтора року. Коли почалося повномасштабне вторгнення, то Вадим поповнив лави військовослужбовців Збройних Сил України. І от нещодавно пара вирішила побратися, незважаючи на війну.

– Попри складний тривожний воєнний час, наші очі світяться щастям і радістю, а серця об’єднує вогник, що зветься Коханням, – кажуть Вадим та Юлія Школьні. – Зареєстрували шлюб у п’ятницю, 4 листопада. Нині українське весілля зовсім інше, ніж до війни. Проте, не менш душевне. Замість гучної забави і розваг у нас була ненав’язлива музика. Замість сотні гостей – лише найрідніші. І звісно ж, ніякої святкової піротехніки. Для нас шлюб – це велике щастя, бо ми створили свою сім’ю. Скажу, що для нас обох це виважений і важливий крок, бо війна – це страх, переживання, небезпека. І для нас це означає, що ми – незламні. І навіть якщо у сімейному житті будуть виникати труднощі, ми їх подолаємо, не зважаючи ні на що.

You cannot copy content of this page