Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня

Співали заради Перемоги: понад 6 тисяч гривень для ЗСУ зібрали під час благодійного концерту у Стрибіжі

У неділю, 19 березня, у селі Стрибіж відбувся великий весняний концерт, який зібрав разом місцевих жителів. На вході до концертної зали стояла благодійна скринька, тому усі мали змогу підтримати ЗСУ.

Весняний концерт розпочався із Гімну України, який заспівали учасниці вокального колективу «Незламна». Концертна програма була насичена зворушливими виступами, які нагадували кожному глядачу, що Україна продовжує боротьбу і ми обов’язково переможемо, бо наша сила в єдності. Так і сцена об’єднала юних та досвідчених артистів: Ніна Гутник, Катерина Римарева, Ольга Ткачук, Валентина Стрельченко, Олена Нагорнюк, Василина Кравчук, Тетяна Ковтун, Оксана Грибенюк, Катерина Гаєвська, Даніїл Ткачук і Нікіта Сидорчук. Звукорежисер Павло Шахраюк.

Художня керівниця Олена Нагорнюк говорить, що не вперше із колективом організовують та долучаються до таких заходів на підтримку Захисників.

– У кожного свій фронт, кожен з нас робить те, що може заради перемоги. Ми – співаємо! Дуже важливо постійно підтримувати військових і мотивувати людей допомагати коштами ЗСУ, – мовить пані Олена. – Емоції, які глядачі отримують під час перегляду виступів на концерті надихають їх теж допомагати нашій армії, тому ми і робимо подібні заходи.

Під час півторагодинного концерту глядачі відчули різну палітру емоцій: були і сльози, і посмішки, і мурахи по шкірі. Після фінальної пісні односельці дякували артистам за виступи та гучно опладували.

– Це був вражаючий концерт. Мені дуже сподобався, – зазначив військовий-доброволець Віктор Ільчук, який приїхав додому у відпустку.

Стрибіжці активно долучалися до збору коштів і спільними зусиллями зібрали для ЗСУ 6150 гривень.

Директорка Центру культурних послуг Валентина Стрельченко подякувала усім, хто взяв участь у весняному концерті.

– Вдячна всім, хто доєднався до нашого дійства та виступив на благодійному концерті, – мовить Валентина Стрельченко. – Дякую односельцям, які завітали та підтримали артистів і воїнів-захисників. Наступний концерт ми проведемо у травні.

You cannot copy content of this page