icon clock25.04.2023
icon eye369
ЛЮДИ НОВИНИ

Шоколадки для воїнів: жителі Пулинського краю долучаються до солодкої благодійної акції

24 квітня у Житомирській області почалася масштабна волонтерська акція «Шоколад для ЗСУ». В освітніх закладах і магазинах облаштували скриньки, в які кожен бажаючий може покласти шоколадки чи батончики для наших захисників, «підсолодивши» таким чином важкі будні воїнів.

Організатором акції є благодійний фонд «Разом до життя». Волонтер Олександр Собецький розповів, що ідею запозичили в одного польського містечка, завдяки чому вдалося зібрати понад 10 тонн шоколадок для українських захисників. Саме тому схожу акцію вирішили започаткувати на Житомирщині.

До благодійного марафону активно долучаються мешканці Пулинської та Курненської громад. Солодкі скриньки в освітніх закладах і магазинах щодня поповнюються шоколадками та енергетичними батончиками.

Організатори акції мають на меті зібрати для воїнів 50 000 шт. шоколадок. Акція триватиме до 9 травня. Після завершення марафону солодощі відправлять на передову захисникам бригад із Житомирської області –95-ій, 30-ці, 26-їй та інших підрозділів і частину розвезуть по військових шпиталях.

 

You cannot copy content of this page