Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 16 квітня
icon clock13.12.2022
icon eye224
ЛЮДИ НОВИНИ

Шкільний ярмарок у Старому Майдані: учні наторгували для військових майже 6 тисяч гривень

До Дня Збройних Сил України у Старомайданській філії Стрибізького ліцею відбувся благодійний ярмарок «Віримо у Перемогу». До ініціативи долучилися учні, педагоги та батьки. Скільки коштів для військових наторгували діти – читайте у матеріалі.

Дружно і смачно відбувся шкільний ярмарок у селі Старий Майдан. Місцевий освітній заклад, в якому навчається 63 дитини, на кілька годин поринув в атмосферу благодійного дійства для підтримки ЗСУ.

– Батьки та учні напекли чимало різноманітних смаколиків – тістечок, пиріжків, кексів, вафель, багато м’ясних і рибних страв, – розповідає вчителька Зоя Гуменна. – Учасники ярмарку відчували особливе піднесення, розуміючи, що таким чином надають посильну допомогу тим, хто їх зараз захищає. Адже завдяки нашим захисникам і захисницям усі можуть навчатися і працювати заради майбутнього України.

Долучились до ярмарку й працівники школи, які залюбки купували смаколики учнів.

– Ми дякуємо за активність і підтримку батькам та дітям, які долучилися до потрібної справи, – мовить далі пані Зоя. – Усього під час благодійного ярмарку учні на потреби воїнів наторгували 5945 грн. Найбільше коштів на підтримку ЗСУ отримали учні 2 класу – 1300 грн, трошки менше – 8-класники – 1100 грн. Такі ініціативи вкотре доводять, що ми незламні!

You cannot copy content of this page