Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня

Щоб життя було яскравішим: пулинець Іван Грибан перетворює гараж і ворота на сучасні артоб’єкти

Пулинська громада багата на талановитих і креативних людей. Серед них і 85-річний мешканець селища Іван Грибан. Перебуваючи на пенсії, чоловік не нудьгує: вирощує вдома городину, тримає господарство, ходить по гриби, обожнює риболовлю, малює картини, співає у народному чоловічому ансамблі «Промінь» та є активним учасником творчого об’єднання «Пулинське земляцтво». І от нещодавно пенсіонер почав створювати художні картини на стінах власного гаража.

– Понад пів року триває повномасштабна війна росії в Україні. Люди втомилися жити у стані суцільного страху та переживань, – мовить Іван Васильович. – Усім нам не вистачає позитиву. Щоб зробити нинішнє життя більш яскравим, вирішив спробувати монотонні та сірі не привабливі стіни гаража розфарбувати та намалювати щось приємне. Так з’явилася перша художня картина лісового осіннього пейзажу на стінах власного гаража. Результат кількаденної роботи сподобався сусідам і перехожим на вулиці. Проходячи повз моє обійстя, усі заглядаються на художній витвір і посміхаються. А це означає, що задум – удався!

Згодом талановитий пулинець розмалював ворота, зобразивши процес риболовлі на ставку.

– Давайте у цей складний час підтримувати один одного та дарувати приємні емоції. І робіть це як хто уміє: пригостіть просто так когось кавою чи цукеркою, напишіть душевного листа чи намалюйте картину, – зазначає Іван Грибан. – Тримаймося – разом! І віримо у мир і швидку нашу Перемогу!

You cannot copy content of this page