Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 18 жовтня
icon clock10.10.2024
icon eye773
ЛЮДИ НОВИНИ

Що сталося із 30-річним Денисом: рідні намагаються дізнатися долю свого Героя, який зник безвісти на передовій

До журналістів медіацентру «Вісті» зателефонували рідні воїна Дениса Ткачука та розповіли невтішні новини: «Наш Герой зник безвісти! – каже мама захисника пані Ольга. – Вже два тижні не маємо жодних звісток від Дениса. Востаннє з ним спілкувалися 27 вересня…».

За долю онука дуже переживають бабуся та дідусь Раїса Денисівна і Яків Якович Рябцуни, які живуть у селі Івановичі. Вони із донькою намагаються дізнатися будь-яку інформацію про свого Дениса.

– Найважче не знати, що сталося з твоєю дитиною, – каже пані Ольга. – Наш Денис – безстрашний воїн. На початку 2024 року йому виповнилося 30 років. 1 січня Президент України Володимир Зеленський особисто приїхав на Донеччину та вручав сину орден «За мужність ІІІ ступеня».

Напередодні Денис Ткачук отримав почесну нагороду «Золотий хрест» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

У 2015 році Денис Ткачук добровольцем став на захист України: був у самообороні 22 сотні правого сектору (ДУК 5 окрема) та служив в Одесі. Згодом захисник став солдатом 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка і з березня 2023 року брав активну участь у боях на Донбасі.

– Ще 27 вересня 2024 року Денис повідомив, що знаходиться на позиціях. Минуло кілька днів і син перестав виходити на зв’язок, – мовить мама воїна. – Четвертого жовтня від військової частини отримали сповіщення, що Денис зник безвісти 1 жовтня на Донеччині. Відтоді нічого не знаємо. Наша родина дуже сподівається отримати будь-яку інформацію про нашого Героя. Якщо комусь щось відомо, телефонуйте 066 035 28 23.

Станом на 10 жовтня зниклими безвісти на війні вважаються понад 40 земляків із Пулинської (21) та Курненської (20) громад.

You cannot copy content of this page