Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня

Рухалися задля Перемоги: у Пулинах з’явилася нова спортивна традиція

Пулинську громаду без перебільшення можна назвати однією з найспортивніших громад області. Напередодні Дня фізкультури і спорту хочемо розповісти про те, як спортсмени допомагають захисникам. Нещодавно у селищі Пулини відбувся патріотичний велопробіг «Велосипедом до Перемоги!». До організаторів святкового заїзду – Пулинської селищної ради – долучилися діти та молодь громади. Спортивно-патріотичний захід відбувся вже вдруге і став гарною традицією.

Під час велопробігу його учасники та усі охочі робили внески на ЗСУ, поповнивши благодійний рахунок майже на 2000 гривень. 40 учасників, серед яких – діти, молодь та дорослі – з жовто-блакитними стрічками та прапорами зробили три кола центром селища та фінішували біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Організатори відзначили сувенірами – символічними банками з прапорами – кількох учасників. Титул наймолодшого велосипедиста дістався 2-річному Жені, котрий брав участь разом з мамою Іриною Лисюк. Також відзначили Ірину Пех та її 7-річну донечку Антуанету, як найактивнішу родину. За незламність та патріотизм пам’ятний дарунок вручили Миколі Фесенку. Цьогоріч найстаршим учасником велопробігу став спортсмен та тренер зі стажем Михайло Шакура.

«Велосипедом до Перемоги» цьогоріч ми проводимо вдруге. Велопробіг став гарною традицією нашої громади, дякуємо усім учасникам і надіємося, що у наступному році він відбудеться з більшим розмахом та під мирним небом», – зазначила співорганізаторка та ведуча заходу Лариса Громська.

You cannot copy content of this page