Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня

Рецепти смачної випічки з осінніми фруктами: приготуйте троянди з яблук, рулет-штрудель та пиріг-невидимку з грушами

Пропонуємо вам рецепт смачного рулету з сиром і яблуками, який ви ще ніколи не готували так швидко і просто: ніякої мороки з тістом, замість нього – лаваш. Спробуйте і вам захочеться пекти такий десерт кожного дня!

Інгредієнти: 1 великий прямокутний лаваш, 300-400 г сиру, ваніль, 100-150 г цукру, 50 г сметани, 3-4 яблука, кориця. Приготування: сир перемолоти зі сметаною, цукром і ваніллю до пастоподібного стану (начинка має бути вологою, щоб лаваш під час випікання зм’як).

Намастити на лаваш, зверху викласти потерті яблука (їх можна змішати з корицею, якщо любите).

Згорнути рулетом. Змастити зверху збитим яйцем. Запікати при 170°С близько 25 хв. До сиру можна додати родзинки. Готовий рулет посипати цукровою пудрою. Смачного!

Приготуйте класичний французький пиріг «Невидимка», у якому максимальна кількість начинки і мінімум борошна. Крім того, тісто при випічці стає ніжним і ароматним ванільним кремом. Готується дуже просто, всі інгредієнти доступні. Випічка виходить дуже соковитою та запашною! А ще обов’язково зробіть красивий і смачний десерт – троянди з яблук і листкового тіста, з приготуванням яких впорається навіть дитина. Ці рецепти шукайте у свіжому випуску газети «Вісті».

Крім того, у «Вістях» 23 вересня вас чекають три простих рецепти консервування білих грибів, опеньок та печериць. Бажаємо вам смачних, теплих та мирних осінніх днів!

You cannot copy content of this page