Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня

Пишається вся Пулинська громада: «Колорит» здобув відразу два Гран-прі!

19 жовтня у м. Бердичів відбувся традиційний обласний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Феєрверк танцю». Фестиваль проводився вже вдесяте і цього року приніс неймовірний успіх Зразковому хореографічному колективу «Колорит» Центру дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради. Наші «колоритівці» стали абсолютними переможцями у номінації «Народний танець» відразу у двох вікових категоріях. Про враження журі та учасників читайте далі.

Хореографічну майстерність на фестивалі-конкурсі демонстрували танцювальні колективи із 14 територіальних громад Житомирської області. За звання кращого колективу юні танцюристи змагалися у трьох номінаціях (народний танець, бальний танець, сучасний танець) і трьох вікових категоріях.

Як проходило свято танцю поділився член журі конкурсу народний артист України, керівник хореографічного ансамблю «Сонечко» Михайло Гузун: «Чудові враження. Попри те, що в країні війна і дітки переживають тривогу, вони вчаться хореографії, виступають, дарують глядачам настрій і свято. Такі заходи необхідні».

«Щиро вітаю наших неймовірних «колоритівців» та їх невтомного керівника Максима Пташнюка з блискучими виступами та перемогами, за якими стоїть титанічна робота. «Колорит» здобув два Гран-прі у номінації «Народний танець» у вікових категоріях 11-14 років та 15-18 років. Учасники разом з керівником колективу невтомно готувалися до виступу та продемонстрували журі оновлені та у рази посилені хореографічні композиції «Мир над Україною» та «Поліська полька» і вже 10-й рік поспіль вибороли Гран-прі у номінації «Народний танець». Молодці! Натхнення до нових Перемог!» – поділилася враженнями директорка Центру дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради Оксана Василенко.

У соцмережі Фейсбук на офіційній сторінці Житомирського обласного Центру дитячої та юнацької творчості зазначається: «Велика вдячність громадам області, що сприяють розвитку хореографічного мистецтва. Саме з дітей і починається наша культура, і духовність українського народу», – зауважила народна артистка України, членкиня журі конкурсу Тетяна Гузун.

 

You cannot copy content of this page