Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 7 вересня
icon clock26.07.2024
icon eye211
ЛЮДИ НОВИНИ

Пулинський «Колорит» переміг у другому етапі престижного Всеукраїнського хореографічного фестивалю-конкурсу

26 липня стало відомо про нові здобутки Зразкового хореографічного колективу «Колорит». Його художній керівник Максим Пташнюк розповів, що колоритівці перемогли у ІІ турі VII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії ім. Павла Вірського.

Так, нещодавно за ініціативи Національної хореографічної спілки України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України у 2024 році відбувається VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії імені Павла Вірського, який проходить у три тури.

Пулинський «Колорит» успішно пройшов перший обласний етап і потрапив у другий тур, в якому взяли участь 161 танцювальний колектив із 20 областей України. Всеукраїнське журі фестивалю-конкурсу визначило переможців. Серед них і танцюристи з Пулинської громади.

– Від Житомирської області лауреатами стали три колективи – «Колорит», «Унава» та «Стожари», – радісно мовить Максим Пташнюк. – Вітаю колоритівсьу родину з перемогою у другому турі та бажаю феєричного тріумфу у фінальному третьому етапі фестивалю-конкурсу.

You cannot copy content of this page