Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня

Пулинські ліцеїсти дарували цукерки з передбаченнями та проявляли свою доброту

17 лютого у День спонтанного прояву доброти Пулинський ліцей проводив цікаві акції. Учні 5-Б та 6-В класів разом з класними керівницями дарували цукерки з передбаченнями землякам. Наші журналісти стали свідками та взяли участь у цікавій ініціативі. Як все відбувалося та яке передбачення було у нашій цукерці, читайте і дивіться далі.

Веселих, гомінких дітей було видно здалеку, у кожного на одязі були прикріплені емблеми «Даруй добро» – сердечка в обіймах, що свідчать про чистоту і щирість дитячих побажань. Діти завітали у різні установи та організації селища. Цукерку з гарним передбаченням ліцеїсти подарували і голові громади Олександру Гаврилюку.

Усіх, кого учні ліцею зустрічали на вулиці, вони вітали зі святом і розповідали про доброту, яку, виявляється, дуже легко проявляти.

Пулинка Світлана поділилася своїми враженнями від цікавої акції:

– Отримати цукерку від дітей було несподівано, але дуже приємно! Дитячі очі ніби випромінювали іскорки щастя. Видно, що діти вітали нас з радістю та щиро. У записці були слова подяки за моє добре серце, а за гарні вчинки обов’язково буде винагорода!

Кожен учасник акції сам обирав цукерочки зі скриньки. У солодкому гостинці нашої журналістки було таке передбачення: «Якщо чогось дійсно хочеш, то весь всесвіт сприятиме виконанню бажання!» Прочитавши ці слова, чомусь відразу подумала про Перемогу, на котру кожен з нас з нетерпінням чекає!

 

You cannot copy content of this page