Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня

Пулинські баяністи стали дипломантами Всеукраїнського конкурсу

Маємо гарні новини про успіхи вихованців Пулинської мистецької школи. Юні баяністи взяли участь у Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі виконавців на народних інструментах «Подільські візерунки». Діти гарно представили Пулинщину та отримали дипломи, ставши дипломантами та учасниками конкурсу.

Про конкурс та як він відбувався, розповіла директорка Пулинської мистецької школи Яна Сомплавська:

– Фестиваль-конкурс «Подільські візерунки» – мистецький захід, що має національно-патріотичне спрямування. Його організували Департамент культури Вінницької міської ради та заклад «Вінницька дитяча музична школа № 2». Співорганізатором стала – ГО «Гармонія».

Учасники виконували одну народну пісню, твір українських композиторів національно-патріотичного спрямування, роботу українського автора або обробку української народної пісні. Бажано було виступати в українському національному одязі.

Від Пулинської мистецької школи у конкурсі взяли участь 4 учні викладача класу «Баян» Василя Миколайовича Бернацького. Щиро вітаємо наших талановитих баяністів Назара Михальчука, Божену Бернацьку, Юрія Дехтярука та Віталія Плосковітова з гарним виступом та отриманими нагородами. Творчого натхнення та нових звершень!

You cannot copy content of this page