Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock18.10.2022
icon eye2278
ЛЮДИ НОВИНИ

Пулинщина знову у скорботі: на війні загинув 24-річний Віталій Корнійчук

У Пулинську громаду з передової надійшла чергова скорботна звістка. На війні загинув мешканець села Пулино-Гута Віталій Корнійчук. Про це нашому журналісту розповіла очільниця Пулино-Гутського старостинського округу Тетяна Костриця.

– Коли почалося повномасштабне військове вторгнення росії в Україну, то Віталій добровольцем вирушив захищати Батьківщину від окупантів, – мовить пані Тетяна. – Кілька днів тому ми дізналися про загибель нашого Героя. Йому назавжди лишиться 24 роки. У скорботі його мама Юлія, сестричка Аліна, брати Олександр і Вячеслав та увесь наш старостинський округ. Щирі співчуття рідним…

У соцмережі Фейсбук матір загиблого Героя Юлія Корнійчук написала:

«Ти був для нас неначе пташка,

і щебетав, як соловей.

Без тебе жити сумно й важко

І серце плаче ніч і день.

Нехай земля тобі буде пухом, мій ріднесенький Ангелочок. Прости нас за все…».

Сестра Аліна також висловилася щодо непоправної втрати рідного брата на війні: «Рідненький наш Захисник! Не можу повірити, що ти вже янгол. Я відчуваю, що ти поруч. Ми тебе дуже сильно любимо. Ти на завжди у наших серцях. Знав би ти, як тебе нам не вистачає – твоєї усмішки та жартів… Ми всі не уявляємо життя без тебе і не можемо у це повірити. НАШ ГЕРОЙ! Царство Небесне, тобі мій братику. Тепер ти наш Янгол-охоронець. Любимо тебе дуже сильно, наш ріднесенький!».

You cannot copy content of this page