Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 18 жовтня

Пулинці-пенсіонери донатять на ЗСУ та з радістю читають улюблену газету

– Щороку 1 жовтня в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Цього дня вкотре ми говоримо теплі слова подяки ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість, – зазначає очільник Пулинського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Іван Давидович Тимощук. – Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Ваш життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція людей золотого віку повинні стати взірцем для підростаючого покоління.

Пишаюся пулинцями, які у нинішній важкий час підтримують ЗСУ, із пенсійних виплат донатять для воїнів, жінки-пенсіонерки долучаються до плетіння маскувальних сіток, наближаючи Перемогу України. А ще наші ветерані праці не уявляють свого життя без улюбленої газети «Вісті». Тому часто збираються разом та у дружній атмосфері обговорюють надруковані новини рідного краю.

Хай довгим, затишним та щасливим буде ваш життєвий шлях, хай оптимізм та бадьорість не залишають вас. Довгих і щасливих вам років життя. Будьте здорові, радійте успіхам дітей, онуків і правнуків. Миру вам, оптимізму і благополуччя!

На фото (зліва направо): Володимир Миколайович Козачок (78 р.), Федір Матвійович Савицький (81 р.), Зигмунд Саторович Войцехівський (83 р.) і Василь Петрович Галушка (86 р.)

You cannot copy content of this page