Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock27.02.2023
icon eye1088
НОВИНИ

Пручалася, відбивалася та кликала на допомогу: як 12-річну дівчинку намагався зґвалтувати 26-річний чоловік

Резонансна подія сталася у січні 2023 року. Близько 17 години у 26-річного жителя Рівненської області виникло бажання інтимної близькості до 12-річної жительки Пулинської громади. Гість у домі дівчинки спробував її зґвалтувати. Подробиці нашому журналісту надав Хорошівський відділ Коростишівської окружної прокуратури.

Зловмисник, щоб скоїти бажане, зайшов у спальну кімнату малолітньої, схопив її, завів руки за спину і намагався зняти нижню білизну. Дівчинка у цей момент пручалася та кликала на допомогу.

Потім хлопець силоміць поклав дівчину з дивану на підлогу та проти її волі роздягав. Аби вирватися з рук злочинця, потерпіла дісталася рукою до стільця, який стояв поруч, ухопила фарфоровий кухоль та двічі ударила по голові насильника. Це розлютило кривдника. Він вихопив предмет захисту малолітньої та відкинув у бік. І продовжив свої насильницькі дії: почав її далі грубо обіймати і цілувати, знову поклав на диван.

Саме у цей момент до будинку зайшов сусід. Побачивши таке, чоловік почав відтягувати кривдника від дівчинки, завадивши йому довести насильницьку справу до кінця.

За спробу зґвалтування відкрито кримінальне провадження. Кривднику оголошено підозру за ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 ККУ. За скоєне хлопець може бути ув’язненим від 10 до 15 років. Нині підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі.

You cannot copy content of this page