Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 18 жовтня
icon clock14.10.2024
icon eye349
ЛЮДИ НОВИНИ

Позачергова сесія селищної ради: чому збиралися депутати?

14 жовтня відбулася 48 позачергова сесія селищної ради 8 скликання. В ній взяли участь 20 депутатів, які розглянули кілька важливих питань.

Спочатку заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков інформував присутніх про приватизацію (продаж) об’єкту нерухомого майна комунальної власності шляхом викупу. Посадовець розповів депутатам, що нещодавно був оголошений аукціон щодо продажу приміщення колишнього Будинку культури у селі Ясенівка. Оскільки лише одна особа виявила бажання придбати зазначену нерухомість, то вона автоматично стала переможцем цих торгів і придбає будівлю за 260 532 грн. Тому депутати підтримали рішення щодо продажу цього об’єкту.

Також було розглянуто питання про внесення змін до бюджету Пулинської селищної громади. Очільниця фінансового відділу селищної ради Людмила Сак інформувала про надходження урядової субвенції у розмірі 839 100 грн на забезпечення безоплатного харчування учнів початкових класів до кінця 2024 року. Завдяки цьому усі 437 дітей з 1 по 4 класи в освітніх закладах громади будуть обідати абсолютно безкоштовно.

Депутати також погодили передачу для Пулинської школи мистецтв електричного котла, який був в Івановицькому ЗДО «Струмочок» (у зв’язку з обֹ’єднанням дошкільного закладу з місцевим ліцеєм зазначене джерело енергії лишилося без роботи).

Під час сесії обговорили ситуацію щодо судового позову до селищної ради через незаконну порубку дров у лісі. Які неприємні наслідки для громади матиме судова справа – читайте про це на сторінках газети «Вісті» у №42 від 25 жовтня.

You cannot copy content of this page