Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock27.08.2022
icon eye394
ЛЮДИ НОВИНИ

Підприємець і хореограф Максим Пташнюк отримав Подяку від військових за свою активну волонтерську діяльність

Із перших днів повномасштабного військового вторгнення росії в Україну підприємець і художній керівник хореографічного колективу «Колорит» Максим Пташнюк став одним з представників волонтерського штабу Пулинської громади. За пів року, відколи триває активна війна, багато допомагає місцевим оборонцям і Збройним Силам. Його діяльність не лишилася поза увагою військових.

Максим Пташнюк понад 10 років працює на теренах Пулинщини. Він створив та очолив хореографічний колектив «Колорит». Завдяки наполегливості та ентузіазму Максима Сергійовича та його підопічних, «колоритівці» стали призерами обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. У 2016 році «Колорит» здобув звання «Зразковий художній колектив».

Паралельно веде підприємницьку діяльність. У своєму офісі з 24 лютого 2022 року створив своєрідний волонтерський штаб, куди жителі Пулинщини приносили для Захисників печиво, солодощі, домашню випічку, чай та каву. На прохання хлопців шукав та привозив мішки, спальники, шкарпетки, рукавиці та інший одяг. Коли почалися дощі, доставляв на блокпости лікувальні засоби від застуди.

Колектив КЗПО «Центру дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» на чолі з директоркою Оксаною Василенко теж усіма силами допомагає нашим бійцям, котрі нині на передовій. Так, працівники Центру шили розвантажувальні системи до бронежилетів, робили міні-аптечки, формували передачі у гарячі точки.

На потреби армії надали усю тканину, що закуповували для костюмів. Через волонтерські групи постійно шукають необхідну гуманітарну допомогу для військових. Передають нашим хлопцям килимки, навушники, одяг, продукти тривалого зберігання.

Активна волонтерська діяльність Максима Пташнюка не лишилася поза увагою військових. У День Незалежності підприємець отримав Подяку від імені особового складу військової установи, в якій висловлюються слова безмежної подяки за допомогу у підготовці до виконання бойового завдання по захисту територіальної цілісності України під час війни з росією.

«Ваша активна громадська позиція та дієвий патріотизм є важливою запорукою наближення нашої перемоги, – зазначається у Подяці. – Низький Вам уклін за ваше відношення та розуміння ситуації, яка склалася в країні та Збройних Силах України. Українські воїни завжди будуть з народом і докладуть усіх зусиль для збереження єдності і територіальної цілісності нашої держави».

– Дякую всім, хто підтримує волонтерську діяльність, – написав Максим Пташнюк у своїй сторінці у Фейсбук. – Ця Подяка не тільки для мене, а й для всіх, хто разом зі мною допомагає та підтримує, а також довіряє мені як волонтеру! Мирного неба та Божого благословіння для всіх українців!

You cannot copy content of this page