Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня
icon clock17.01.2023
icon eye184
ЛЮДИ НОВИНИ

Під час війни волонтерка прихистила у своєму будинку понад 20 котів

До нашого журналіста звернулася мешканка Пулинської громади Ірина, яка мешкає у селі. Вона розповіла, що є зооволонтеркою – має вдома 22 котів і двох собак. Турбота про безпритульних тварин для неї, без перебільшення, справа усього життя.

У світі не вистачає на всіх доброти, тому є безпритульні собаки і коти, – каже зооволонтерка. – Так от, я роблю все, що у моїх силах, аби доброти побільшало, а безпритульних тварин стало менше. Коли почалася велика війна і люди масово скуповували крупи, то я купувала котячий корм. Про себе навіть не думала, аби мої «хвостики» мали що їсти-пити… Не розумію вчинків людей, які можуть викинути на вулицю своїх домашніх улюбленців. Мені усіх шкода. Нині маю вдома 22 котів, яких хтось покинув напризволяще. Весь їхній біль проходить через мою душу. Усі мої підопічні простерилізовані у Житомирі. Якщо хтось із людей не має коштів на цю процедуру, то раджу робити уколи, які легко придбати у ветаптеці, і тоді ваша кішка не приведе кошенят.

Зооволонтерка зазначає, що з кормами для пухнастиків їй допомагають волонтери із Пулин і Житомира. А ще жінці прикро, коли кажуть деякі люди: «Усіх не врятуєш».

– Але ж тих, хто трапляється на нашому життєвому шляху, ми таки можемо врятувати. Це я і роблю! – каже Ірина. – Якщо ж усі люди почнуть проявляти любов, турботу, доброту, то проблема безпритульних тварин у нас повністю зникне. Головне, щоб не було байдужості. Країну на краще змінюють люди, яким – небайдуже!

Фото до матеріалу надала волонтерка Ірина

You cannot copy content of this page