icon clock17.01.2024
icon eye405
ЛЮДИ НОВИНИ

Під час війни у селі відремонтували Будинок культури і провели благодійний концерт

Наприкінці 2023 року сталася велика подія для жителів Старої Олександрівки. У місцевому двоповерховому закладі культури після поточного ремонту відбувся перший благодійний святковий концерт.

У вересні минулого року нова очільниця БК Катерина Чернецька розпочала ремонтувати глядацьку залу та сцену. У цій справі допомагали небайдужі односельці і колектив аматорів. Як жителі села згуртувалися та виконали велику спільну роботу – читайте у матеріалі журналіста медіацентру «Вісті».

Односельці з радістю чекали першого концерту у відремонтованому Будинку культури. Із перших кроків дивувалися приємним змінам, адже раніше усі заходи відбувалися у холі будівлі.

– Кілька місяців тривав поточний ремонт, – мовить директорка Центру культури і дозвілля Олена Загацька. – Нова очільниця закладу культури дуже ініціативна, старанна, амбітна, непосидюча та має ідеї щодо позитивних змін у БК. У закладі потрібно багато чого переробити. Впевнена, що Катерина Чернецька впорається із творчими завданнями.

– Найперше дякую за допомогу Олені Шалі, Олександру Загацькому, Володимиру Чернишу, Олександру Ковальчуку, – розповідає Катерина Чернецька. – Також допомагали із ремонтом В. Богатирчук, І. Бабич, О. Черниш, П. Пех та усі аматори-артисти із села Стара Олександрівка.

– Дуже гарно стало у закладі культури, – зазначив очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк під час благодійного святкового концерту. – Дай Боже, щоб тут місцеві жителі часто насолоджувалися творчістю своїх талановитих земляків.

Односельців новими виступами вражали та смішили оновлений гурт «Веселі молодички» у складі сестер Марії і Тетяни Чиж, Жанни Латко, Тетяни Степанчук і Катерини Чернецької. Запам’ятався спів запрошених гостей із Ялинівки: глядачі активно аплодували колективу «Криниченька» на чолі зі Світланою Черниш. Зворушливі пісні виконали Володимир Чернецький, Карина Черниш і Сергій Гоменюк.

Під час концерту односельці підходили до благодійної скриньки та залишали кошти на підтримку ЗСУ. Таким чином зібрали для воїнів 6400 грн.

– Вдячна артистам і односельцям за підтримку! – мовила у фіналі святкового дійства Катерина Чернецька. – І до нових творчих зустрічей у новому році!

You cannot copy content of this page