Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня
icon clock27.06.2023
icon eye361
ЛЮДИ НОВИНИ

Переможні танці «Колориту»: хореографічний колектив здобув перше місце на міжнародному конкурсі «Лиманські зорі»

Колекція нагород Зразкового хореографічного колективу «КОЛОРИТ» поповнилася новими дипломами. Нещодавно талановиті танцівники і танцівниці взяли участь у VII Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Лиманські зорі» та здобули перше місце, набравши за свій виступ сто балів із 100.

Але це не єдине досягнення колоритівців. Які відзнаки отримали ще? Дізнавайтеся – далі!

Міжнародний фестиваль-конкурс проводився на початку червня 2023 року Міністерством культури та інформаційної політики України, Департаментом освіти і науки Миколаївської ОДА, Управлінням культури, національностей та релігій Миколаївської ОДА, БО «Благодійний фонд Сприяння здібної та обдарованої особистості». Під час творчого змагання «Колорит» додатково відзначили дипломом за краще хореографічне виконання у номінації «Хореграфічне мистецтво».

Також художній керівник колективу Максим Пташнюк отримав Сертифікат «Кращий керівник» за професійну підготовку конкурсантів до виступу та Подяку за вагомий внесок у розвиток і збереження української культури.

Вітаємо Пулинську громаду та хореографічний колектив із новими здобутками і бажаємо не зупинятися та перемагати в інших конкурсах, популяризуючи колоритні українські танці.

You cannot copy content of this page