Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 15 травня
icon clock19.09.2023
icon eye390
ЛЮДИ НОВИНИ

Передплатники хочуть читати районну газету!

«15 вересня хотіла передплатити газету на жовтень, але працівники пересувного відділення повідомили, що вже не приймають заявки на передплату, бо пізно звернулася», – повідомила журналістів медіацентру «Вісті» мешканка Кошелівського старостату Галина.

Читачка була здивована, що вже з середини вересня не можна оформити передплату на наступний місяць. Цей факт також спантеличив працівників редакції, адже у Пулинському відділенні «Укрпошти» у той же день без проблем оформили передплату. Щоб з’ясувати, до якого числа можна передплатити районну газету, працівники медіацентру «Вісті» звернулися до Житомирської дирекції АТ «Укрпошта»:

Районні видання у пересувних та стаціонарних відділеннях можна передплатити кожного місяця до 25 чиста включно. Ми обов’язково з’ясуємо, чому працівники пересувного відділення відмовилися оформити передплату, – надала офіційну відповідь начальниця відділу передплати Олена Васільєва-Лакізюк.

Якщо ви потрапили у подібну ситуацію і не змогли передплатити «Вісті» у пересувних відділеннях, телефонуйте на номер 096 682 50 55 (директор медіацентру «Вісті» Денис Войтенко) і колектив медіацентру радо допоможе вирішити цю проблему.

Також нагадуємо, що діє Гаряча лінія з питань доставки газет, яку у серпні запустила Національна спілка журналістів України. Відстоюйте своє право отримувати улюблену періодику.

Колектив районного часопису дякує усім, хто передплачує «Вісті» і залишається з газетою рідного краю у важкий нестабільний час.

You cannot copy content of this page