Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock24.12.2022
icon eye169
ЛЮДИ НОВИНИ

Освітяни Пулинської громади передали одноденний заробіток – понад 150 тисяч гривень – на підтримку військових

Колективи освітніх закладів Пулинської громади від початку війни активно підтримують військовослужбовців Збройних Сил України. Освітяни передають їжу, медикаменти, теплі речі на фронт, саджають «Сади Перемоги», разом із дітьми плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, відправляють воїнам-землякам малюнки зі словами щирої підтримки та якнайшвидшого переможного повернення, прищеплюють підростаючому поколінню почуття гордості за рідну країну.

Крім цього, колективи закладів освіти, батьківська та учнівська громадськість, заклади дошкільної освіти регулярно проводять благодійні заходи на підтримку Захисників і Захисниць України, активно долучаються до всеукраїнських акцій та зборів коштів на придбання необхідних речей для наших воїнів, у тому числі автомобіля, монокуляра, квадрокоптера, військового спорядження тощо.

До Дня Збройних Сил України педагоги і технічний персонал закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, а також КУ «Пулинський інклюзивно-ресурсний центр» вирішили перерахувати одноденний заробіток загальною сумою 150 915, 16 грн на благодійний рахунок для збору коштів на підтримку воїнів-земляків.

Зі слів освітян, допомагати військовим – це обов’язок кожного з нас, бо ж саме завдяки ним ми бачимо світлі, спокійні ранки, а наші діти мають можливість жити та розвиватися. Військові, зі зброєю у руках, захищають кожного з нас, ми тримаємо свій фронт тут. Віримо, що у єдності і взаємопідтримці ми пройдемо шлях війни і вийдемо переможцями!

You cannot copy content of this page