Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня

Оркестр легендарної 95 ДШБ подарував пулинцям незабутній концерт

Спонтанно, неочікувано, хвилююче, щемливо, піднесено, виступили у Пулинах захисники легендарної 95 ДШБ. Військовий оркестр, а також неповторні вокалісти колективу подарували пулинцям незабутні емоції, позитив та віру у Перемогу!

Військові 95 Десантно-штурмової бригади відвідали смт Пулини з приємною місією: вручили подяки нашим землякам за їхню допомогу. Командир оперативної групи Д. Нагорянський звернувся до присутніх у залі такими словами:

– Перемога кується у тилу, бо забезпечити усім необхідним воїнів в окопах – це великий труд, який ліг на плечі волонтерів, голів громад і самих військових. Щиро дякуємо кожному жителю області за надану допомогу. Пулинській громаді, зокрема, вдячні за 200 м. куб. дошки для облаштування підготовчих таборів. Ми хочемо вручити подяки усім, хто допомагав у цій справі, а також поділитися позитивом та подарувати гарні емоції землякам у цей морозний день.

Під оплески залу військові вручили подяки Олександру Гаврилюку, Івану Кайданюку, Віталію Власенку, Станіславу Климчуку, Петру Курильчуку, Ірині Гарбузюк, Володимиру Морозу, Петру Савчуку, Сергію Кузьменку.

Почуття гордості, що маємо таких завзятих, талановитих захисників переповнювали серця присутніх. Глядачі не жаліли оплесків для військових, які ще донедавна були у гарячих точках, а нині виступали перед вдячними земляками.

 

 

 

 

 

You cannot copy content of this page